Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Gotthard: "Live & Bangin΄"


Πληροφοριακά η μπάντα πήρε το όνομα της από τον άγιο Gotthard
Massif.Δυστυχέστατα, ο αρχικός μέγιστος φωνητικά τραγουδιστής της μπάντας Steve Lee, βρήκε τραγικό θάνατο σε περιοδεία με φίλους, καβαλώντας την αγαπημένη του μηχανή στις 5 Οκτωβρίου του 2010.

Στις  11 Νοέμβρη του  2011, οι Gotthard ανήγγειλαν τον καινούργιο τραγουδιστή τους , τον Nic Maeder, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους στο Facebook και πρόσφεραν δωρεάν από τον ιστότοπο του γκρουπ,  τη νέα σύνθεση για κατέβασμα, το "Remember It's Me".
Το Δεκέμβρη του  2012, οι Gotthard ξεκίνησαν τη  Firebirth Tour, για την προώθηση του  10ου  στουντιακού δίσκου του με τον τίτλο "BANG!".Ένας λοιπόν δίσκος που αντιπροσωπεύει την μπάντα με τον χαρισματικό αυτόν τραγουδιστή είναι το πρόσφατα κυκλοφορήσαν με τον ηχηρότατο τίτλο "Live & Bangin’"!!
Ο δίσκος ηχογραφήθηκε κατά την περιοδεία για την προώθηση του δίσκου τους  Bang! στην πόλη  Baar της γενέτειρας τους Ελβετίας στα 2014 και αρχικά κυκλοφόρησε μέσω της ιστοσελίδας της μπάντας μόνο για τα μέλη του  FanClub ως ένδειξη ευχαριστίας για τις δύσκολες μέρες που πέρασε το συγκρότημα…όμως το  "Live & Bangin’" κυκλοφόρησε και ως  CD στην Ιαπωνία από την  Marquee Inc / Avalon.
Πρόκειται για ένα επίσημο "παράνομα ηχογραφημένο" δίσκο/official bootleg (στην καλλιτεχνική-συλλεκτική αργκό) – αλλά πρόκειται για μία εξαιρετική ηχογράφηση σε επιμέλεια του κιθαρίστα της μπάντας  Leo Leoni και στα  75 λεπτά της ηχογράφησης απολαμβάνουμε καθάριο, κρυστάλλινο ήχο με την μπάντα σε φοβερή απόδοση!
Σε καμία περίπτωση δεν αδικούμε έναν εξαιρετικό, νεοφερμένο τραγουδιστή τον Nic Maeder, που η απόδοση του από το ηχοσύστημα του σπιτιού μας μεταφέρει νοερά στο χώρο της συναυλίας, αλλά η θύμηση και η αισθαντικά χαρακτηριστική φωνή του Steve Lee θα μείνει για πάντα χαραγμένη στα αυτιά και στην ψυχή μας!
Διαβάστε παρακάτω τι περιλαμβάνει το εν λόγω live.

 1. Let Me in Katie 2. Bang! 3. Get Up 'N' Move On 4. Sister Moon 5. Right On 6. Master of Illusion 7. Feel What I Feel 8. The Call 9. Remember It's Me 10. What You Get 11. The Train 12. C'est La Vie 13. That's It (Car Crash) 14. Mountain Mama 15. Lift U Up 16. Thank You 17. Anytime Anywhere


Νότης Γκιλλανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...