Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΣ: “Μάντης και Φονιάς”

Η σπουδαία και ιστορική διαδρομή του ντράμερ, τραγουδιστή και μουσικού Δημήτρη Δημητράκα (PANX ROMANA, ΡΙΦΙΦΙ, Schmetterling, T.V.C) συνεχίζεται με συνοδοιπόρους τους Ανδρέα Τριανταφυλλίδη και Μάκη Πολλάκη με το σχήμα… ή με το άλμπουμ που βαπτίστηκε “Μάντης και Φονιάς”.
Ο δίσκος αποτελείται από πέντε  εξαιρετικές συνθέσεις όπου το παραδοσιακό hard rock συναντά τη εμπνευσμένη μελωδία και την ιδιαίτερη ερμηνευτική ικανότητα του Δημήτρη Δημητράκα ενώ τα απογειωτικά ρεφρέν, οι λιτές ενορχηστρώσεις και οι παθιασμένες συνθέσεις έχουν την τιμητική τους. Όλα αυτά είναι κεντημένα με την κιθαριστική αύρα και το ταλέντο του Ανδρέα Τριανταφυλλίδη που  θυμίζει έντονα το παίξιμό του, κάτι από τις δοξασμένες μέρες του Michael Schenker (UFO) με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία γοητευτική άγρια ατμόσφαιρα ενώ παράλληλα οι ποιητικοί στίχοι του Μάκη Πολλάκη (που ζωγράφισε και το πανέμορφο εξώφυλλο) είναι ένα από τα πολύ δυνατά σημεία του δίσκου που το κάνουν ακόμη πιο ελκυστικό.
Η συμμετοχή του τραγουδιστή Νάσου Καββαθά (Joker) στο  σκοτεινό “Μάντης και Φονιάς” και η κρυστάλλινη παραγωγή σε μια αποκλειστικά ανεξάρτητη κυκλοφορία δείχνει το μεράκι των δημιουργών του και προσθέτει άλλο ένα λόγο για να ακούσετε το άλμπουμ. Σημαντική επίσης και η βοήθεια των Χάρη Γερουλάκη (μπάσο) και Θέλμας Καραγιάννης στα φωνητικά!
Στο http://dimitrisdimitrakas.gr/ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη δημιουργία του δίσκου.


Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...