Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ARCTIC MONKEYS: “AM”


Οι Arctic Monkeys είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της λεγόμενης garage revival σκηνής που θέριεψε την τελευταία δεκαετία.
Με τα δύο πρώτα τους album (“Whatever People Say” και “Favourite Worst Nightmare”) έκαναν την υφήλιο να παραμιλάει για πάρτη τους.
Η εκρηκτικότητα τους άρχισε να μένει πίσω για χάρη της μελωδίας και το “Suck It And See” έδειξε ένα καινούργιο δρόμο για τους Arctic Monkeys.
H μελωδία κερδίζει ακόμα περισσότερο έδαφος στο πέμπτο τους “AM”, και με το ξεκίνημα κιόλας έχουμε δύο μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες, τα “Do I Wanna Know” και “R U Mine?”.
Οι γεμάτες ενορχηστρώσεις τους, η εξαιρετική παραγωγή που υπογραμμίζει εξίσου όλα τα όργανα, έχει ως αποτέλεσμα ένα ακόμα πολύ πολύ καλό album.
Καταλαβαίνεις και πάλι για ποιο λόγο, το μυαλό πίσω από τους Queens of The Stone Age έχει φάει τόσο μεγάλο κόλλημα με τα ατομάκια αυτά.
Αν βγάλεις από το μυαλό σου, το γεγονός του ότι δε θα βρεις ταχύτητες σαν εκείνες στην κομματάρα “I bet you look good...”, θα νιώσεις το μεγαλείο του νέου τους αυτού πονήματος. Όσο περισσότερο το ακούς, τόσο περισσότερο το αγαπάς!
“Νο.1 Party Anthem”, “Why'd you call me only when you're high” και “Snap out of it” είναι τραγούδια που θα ακουστούν και θα δώσουν χιλιάδες νέους fans στις Αρκτικές Μαϊμούδες!
Από τις καλύτερες alternative κυκλοφορίες της χρονιάς!


Δημήτρης Μαρσέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...