Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ROCK & LACE: “Prey”

Και να που κυκλοφόρησε το πρώτο album των Rock & Lace με τίτλο “Prey”.
To περιμέναμε με περιέργεια για να δούμε αν τα υπόλοιπα κομμάτια του puzzle ταιριάζουν με το “No exception”, το single που αγαπήσαμε ιδιαίτερα πριν από ένα χρόνο.
“Ακόμη ένα rock group;”
Ή για να το θέσουμε πιο σωστά: “τι ήταν αυτό που μας έκανε να τους ξεχωρίσουμε και να τους συμπεριλάβουμε στις playlists του Καλοκαιριού;”
Μα αυτές οι αγαπημένες αντιθέσεις φυσικά… Ξεκινώντας από το όνομά τους που τονίζει ακριβώς αυτό: τη γοητεία (άρα και την επιτυχία) των δημιουργικών αντιθέσεων. Αυτός ο συνδυασμός, η έλξη του αντιθέτου που προκαλεί το ενδιαφέρον, είναι διάχυτος σε όλο το album. Δυναμικά κομμάτια αλλά και μπαλάντες, καθαρά rock φωνητικά από την υπέροχη φωνή της Gale Petrouπου συνδυάζονται ακόμα και με brutal back vocals.
Ξεχώρισα το “Upon my Lips” και το ομώνυμο “Prey”, άκουσα με ενδιαφέρον τη διασκευή του “Bang Bang” των Sony and Cher και δεν “προσπέρασα” το“No exception” που ακούγεται πλέον φιλτραρισμένο με μια ανανεωμένη full length album ματιά…
Οι Rock & Lace δημιουργήθηκαν το 2010 αλλά έχουν ήδη ξεχωρίσει στις live εμφανίσεις τους σε πολυάριθμες μουσικές σκηνές και σε μεγάλα φεστιβάλ.
Οι εξαιρετικοί μουσικοί Μιλτιάδης Αργυρίου (κιθάρα, φωνητικά), Βασίλης Σαμαράς (κιθάρα) και ο Χρήστος Μπέλλος (μπάσο) συνθέτουν μαζί με τη φωνή της Gale Petrou, ένα αρμονικό,δυναμικό αλλά με έμφαση στις μελωδίες σύνολο,που μας αγκαλιάζει με τρυφερότητα και δύναμη like lace covering a rock…

Εύη Τασάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...