Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

LAWLESS: “Rock Savage”

Οι Lawless είναι μία μπάντα που δημιουργήθηκε από τους παλαιούς στο “κουρμπέτι”, Neil Ogden και Paul Hume από την εξαιρετική μπάντα των Demon, από τις επιδραστικότερες και σημαντικές του New Wave of British Heavy Metal.
Συνεπικουρούνται από τον κιθαρίστα Howie G των άλλων μεγάλων του χώρου, των Persian Risk και τον μπασίστα Josh Williams των Headrush. Με αυτά τα ονόματα περιμένουμε να ακούσουμε ευθύ hard rock με αρκετά παλιομοδίτικα κλισέ... Καθόλου άσχημα. Ακόμη και οι τίτλοι παραπέμπουν σε  old school metal: “Heavy Metal Heaven”, “Rock n Roll City” και “Metal Time”. Σίγουρα ακούγονται ρετρό, σαν να βρισκόμαστε πίσω στα 80ς με το κλασικό heavy metal  που όμως στις μέρες μας είναι απλά hard rock.

Μένω ικανοποιημένος από την πολύ καλή παραγωγή, την πολλή μελωδικότητα του άλμπουμ και τα όμορφα κιθαριστικά solo του Howie G καθώς και τα έξυπνα riff που υπάρχουν σε όλες τις συνθέσεις!

Τα φωνητικά του Paul Hume σε φόρμα χωρίς υπερβολές ταιριαστά με το ύφος της μπάντας. Διασκεδαστικό πόνημα, που δε θα κουράσει και ακούγεται ευχάριστα χειμώνα – καλοκαίρι. Άσμα που ξεχώρισα: Where Heroes Fall, σύνθεση με τα όλα της!


Νότης Γκιλλανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...