Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

NEWMAN: “Siren”

Το όνομα Newman είναι γνωστό στους οπαδούς του μελωδικού ήχου και του AOR.
Από το 1998 κυκλοφορεί άλμπουμ ποιοτικά με δυνατές μελωδίες, έξυπνα και κολλητικά ρεφρενάκια και γενικά αποτελεί εγγύηση κάθε φορά που πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια νέα δουλειά. Το ομότιτλο πόνημα του το 1998 αποτελεί must για κάθε οπαδό της μελωδικής σκηνής, αν και είναι δυσεύρετο και πρέπει κάποιος να δαπανήσει μια περιουσία για να το αποκτήσει μέσω e-bay ή κάποιας Ιαπωνικής σελίδας!
Το 1999 κυκλοφορεί το εξίσου εκπληκτικό “One Step Closer” για να ακολουθήσουν άλλα έξι άλμπουμ και μια συλλογή που περιείχε τα σημαντικότερα τραγούδια της καριέρας του. Η συνεργασία με τον φίλο και συνεργάτη του MARK THOMPSON-SMITH είχε ως αποτέλεσμα το “Big Life” το οποίο κέρδισε κοινό και κριτικούς.
Έτσι λοιπόν και μετά από δυο χρόνια σιωπής φτάνουμε στο τώρα και στην κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Newman η οποία τιτλοφορείται “Siren”. Στο νέο του δίσκο συνεργάζεται με κάποια από τα κορυφαία ονόματα της Ευρωπαϊκής premier-league όπως οι ROBERT SÄLL(Work Of Art, W.E.T), SHAUN BESSANTPETE NEWDECK (Eden's Curse, Tainted Nation) και NICK WORKMAN (Vega, Kick) και το αποτέλεσμα είναι για ακόμη μια φορά εγγύηση!
Το “Siren” ξεκινάει εντυπωσιακά και με αρκετό τσαμπουκά με το εκπληκτικό και heavy “Scar Of Life”. Ίσως ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει ποτέ! Στο “Had Enough” ροκάρει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, ενώ στο “Feel Her Again” η μελωδία είναι σε πρώτο φόντο. Ένα απλά φανταστικό τραγούδι που θα αποτελέσει τον ύμνο των AOR-άδων αυτό το καλοκαίρι! Πραγματικά θεωρώ περιττό να αναφερθώ σε κάθε τραγούδι ξεχωριστά μιας και κάθε κομμάτι εδώ έχει κάτι δικό του να προσφέρει στον ακροατή!
Όμορφες μελωδίες, εμπνευσμένες κιθαριστικές γραμμές, καλογραμμένα και καλοδουλεμένα τραγούδια και πάνω από όλα παθιασμένες ερμηνείες που σε κάνουν να θέλεις να πατήσεις το repeat button ξανά και ξανά!
Από τις καλύτερες δουλειές του συμπαθέστατου Newman και από τις ποιοτικότερες κυκλοφορίες στον χώρο του AOR (melodic rock) αυτής της χρονιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...