Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

AMAZE ME: “Guilty As Sin”

Το καλοκαιράκι πλησιάζει οσονούπω και πολλοί αδημονούν για τις διακοπές τους.
Θάλασσα, παραλίες, ποτάκι, νυχτερινή διασκέδαση, ταβερνούλα, αυξημένη ερωτική διάθεση… και οτιδήποτε άλλο θέλει να προσθέσει κάποιος!
Τι πιο λογικό να επενδυθούν τα ανωτέρω με την κατάλληλη μουσική και συγκεκριμένα το πέμπτο κατά σειρά άλμπουμ του Σουηδικού μουσικού ζεύγους Amaze Me, “Guilty As Sin”, μετά τα: “Amaze Me” (1995), “Dream On” (1997), “Wonderland” (1998), “Ultimate Collection” (2012).
Ο μουσικός αυτός καμβάς είναι διαμορφωμένος από rock πλαίσιο με ιδιαίτερα τονισμένες πινελιές ποικίλων pop ηχοχρωμάτων, που όλο και κάτι θα σας θυμίσουν και κυρίως από τη δεκαετία του ’80 (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε).
Τουτέστιν, μην περιμένει κάποιος ούτε μουσική και στιχουργική αγριότητα, αλλά ούτε και συνθετική πρωτοτυπία. Όχι για να το ξεκαθαρίσω! Ωστόσο πρόκειται για δώδεκα melodic rock ταξιδιάρικα κομμάτια, που αποπνέουν μία ανάλαφρη ερωτική ατμόσφαιρα, η οποία συνάδει με την καλοκαιρινή ραστώνη.
Η δημιουργία τους οφείλεται στον πολυμήχανο Peter Broman (σύνθεση, όργανα, παραγωγή στο δικό του στούντιο) και η ερμηνεία τους στον Conny Lind (Great King Rat, Raceway, Alex Masi, Lars Eric Mattson Shock Tilt και State of Mind).
Εν κατακλείδι ο δίσκος απευθύνεται στο ευρύτερο μουσικά κοινό του rock ήχου και μη, ενώ δεν προτείνεται για τους headbangers και τους κορεσμένους από τα ’80s.

Νικόλαος Καπίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...