Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

VOODOO HIGHWAY: “Showdown




Το ντεμπούτο άλμπουμ των Voodoo Highway, “Broken Uncle's Ihn”, ήταν μία από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις του 2011.
Αυτοί οι νέοι  Ιταλοί μας εξέπληξαν με το groovάτο, ποιοτικό και παλιομοδίτικο τους hard rock! Κατόρθωσαν να αναμείξουν τέλεια τον ήχο των 70's-80’s με μια πιο “φρέσκια” προσέγγιση με αποτέλεσμα το πρώτο τους πόνημα να χαρακτηρίζεται άκρως ενδιαφέρων!
Η μπάντα έχει υποδειχθεί ως μία από τις νέες αποκαλύψεις σε όλο τον κόσμο και χαρακτηρίζονται ως οι νέοι Deep Purple από ένα τόσο μεγάλο όνομα στη μουσική όπως είναι ο Craig Rubber (Rainbow/ Gary Moore/ Black Sabbath)! Επίσης, το ντεμπούτο τους έχει κερδίσει κάποιες αρκετά κολακευτικές και αξιόλογες δισκοκριτικές και επίσης το “Broken Uncle's Ihn”,  έγινε sold out  δύο μόλις μήνες από την κυκλοφορία του τον Ιούνιο το 2011.
Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο σήμερα και στην δεύτερη κυκλοφορία της μπάντας με τον τίτλο “Showdown”. Το άλμπουμ ξεκινά με το φανταστικό και τσαμπουκαλίδικο “This Is Rock ‘n’ Roll, Wankers!”. Δυνατό, αλήτικο με ένα βρώμικο riff και μια 80’s διάθεση που σε προκαλεί! Στο "Fly To The Rising Sun" συναντάμε πάλι ένα heavy riffing intro με ένα πιασάρικο ρεφρέν, ενώ στο "Midnight Hour" οι Ιταλοί έχουν μια πιο “εμπορική” διάθεση. Σίγουρα  Ένα από τα highlights του άλμπουμ!
Τα "Church Of Clay""Cold White Love" και "Prince Of Moonlight" είναι και τα τρία εξαιρετικά δείγματα καθαρόαιμου hard rock με τη ένταση, δυνατές ενορχηστρώσεις και πραγματικά πολύ καλή κιθαριστική δουλειά!
Όπως είπα και παραπάνω, το ντεμπούτο άλμπουμ τους ήταν μια ευχάριστη έκπληξη τότε. Με την νέα τους κυκλοφορία, η μπάντα στοχεύει για μεγαλύτερα πράγματα! Αυτό είναι σίγουρο!
Αυτή τη φορά ο ήχος είναι πιο δεμένος, οι ενορχηστρώσεις είναι για άλλη μια φορά εξαιρετικές και το άλμπουμ περιλαμβάνει μερικά καταπληκτικά  και εμπνευσμένα κομμάτια. Αυτό το συγκρότημα έχει άφθονο ταλέντο και φαίνεται στην μουσική της. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Βασίλης Χασιρτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...