Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ο Uli Jon Roth παίζει... SCORPIONS


Ο αγαπημένος «σκορπιός» του ελληνικού κοινού “Uli Jon
Roth” επιστρέφει στην Αθήνα για ένα show φόρο τιμής στους Scorpions!!!
Ο ίδιος έχει δηλώσει:

"Το 2013 σηματοδοτεί τα 40 χρόνια από τη πρώτη μου συμμετοχή στους
Scorpions. Το κύριο θέμα αυτής της περιοδείας για είναι αφιερωμένο σε προσωπικά αγαπημένα κομμάτια από τους πέντε δίσκους που ηχογράφησα με αυτή την εξαιρετική μπάντα. Έχω διαλέξει περίπου 30 κομμάτια, όλα από αυτή τη περίοδο ως βάση του ρεπερτορίου, αρκετά από τα οποία δεν έχουν παιχθεί ποτέ ζωντανά ούτε από τους Scorpions ούτε από εμένα. Θα αλλάζουμε τα κομμάτια αυτά κατά τη διάρκεια της περιοδείας καθημερινά γιατί δεν μπορούμε να τα παίξουμε όλα. Θα παίξουμε επίσης μερικά κομμάτια από Electric Sun και Sky Of Avalon αλλά το κυρίως μέρος θα είναι αφιερωμένο στις αρχές των Scorpions."
Ο Uli Jon Roth ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 70’. Το 1973 έγινε μέλος των Scorpions και επηρέασε σημαντικά τον ήχο της μπάντας κατά τη δεκαετία του 70’. Στις μέρες του οι Scorpions έβγαλαν κάποια από τα σημαντικότερα album τους και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Μετά την αποχώρησή του από τους Scorpions, o Roth δημιούργησε τους Electric Sun με τους οποίους κυκλοφόρησε 3 album. Στη συνέχεια ακολούθησε solo καριέρα με πολλά album, σημαντικές συνεργασίες και έντονο φλερτ με την κλασική μουσική.
Η σχέση του με την κιθάρα είναι κάτι παραπάνω από ερωτική. Ο Roth δημιούργησε μέχρι και δικό του τύπο κιθάρας για να εξυπηρετήσει τις διαρκώς αυξανόμενες καλλιτεχνικές του απαιτήσεις και όσοι των γνωρίζουν μιλάνε για έναν άνθρωπο που έχει πραγματικά αφιερώσει τη ζωή του στο αγαπημένο του μουσικό όργανο.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου, ο θρυλικός κιθαρίστας θα βρεθεί στο Κύτταρο για μια και μοναδική εμφάνιση που κανείς δεν πρέπει να χάσει!
ULI JON ROTH @ ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
Προπώληση:  Public (ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, MALL), Ticket House, Ticket Pro, 123tickets.gr
Τιμή Εισιτηρίου:
 23€
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30

Πληροφορίες www.musicboxproductions.gr
& 210 6465000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...