Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

PARIS: “Only One Life”

http://www.rockway.gr/
 Διαλέγοντας για όνομα συγκροτήματος την διάσημη πρωτεύουσα
της Γαλλίας, δύο άγνωστοι μουσικοί, οι Frédéric Dechavanne (Lead & backing vocals, keyboards) και Sébastien Montet (Lead & rhythm guitars) αποφάσισαν, ως PARIS πλέον, να βουτήξουν στα μελωδικά νερά του μεγάλου aor ποταμού και να δοκιμάσουν τις τύχες τους. 
 Οι βοήθειες στο ντεμπούτο τους, σημαντικές, πρώτα στην παραγωγή που την έχει αναλάβει ο Alessandro Del Vecchio (Lionville, Hardline, Issa) και έπονται εξαίρετοι μουσικοί όπως ο μπασίστας Anna Portalupi (Mitch Malloy, Lionville, Hardline), ο ντράμερ Alessandro Mori (Mitch Malloy, Lionville, Axe), αλλά και οι Robert Säll (Work Of Art, W.E.T.) και Steve Newman (Newman, Big Life) στα backing vocals. Ακούγοντας το “Only One Life” δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, ούτε άκουσα κάτι ξεχωριστό απλά οι Paris αρέσκονται στο να παίζουν μεστό μελωδικό rock στο ύφος των Τοto, Def Leppard και Bon Jovi χωρίς όμως να απογειώνονται οι συνθέσεις. 
Τα πλήκτρα και η κρυστάλλινη παραγωγή είναι στα θετικά του δίσκου ενώ πολύ όμορφο είναι το τραγούδι “America” όπου κιθάρα παίζει ο Robert Säll (Work Of Art) και η Τοto ατμόσφαιρα είναι διάχυτη σε όλο το κομμάτι. Συστήνεται αυστηρά και μόνο στους φίλους του λεγόμενου aor ήχου.


Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...