Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

LIGHTING RUST: “Demo 2012”

Αν κάνω παιδιά κάποια στιγμή στη ζωή μου, σίγουρα θα ήθελα να μοιάσουν στους πιτσιρικάδες από τη Καβάλα!
Μάλιστα οι εν λόγω κύριοι αξίζουν τα προσωπικά μου συγχαρητήρια, αφού αντί να χαζεύουν, προσπάθησαν να μάθουν μουσική και να παίξουν αυτό που αγαπούν, δηλαδή heavy metal! Και δε φτάνει αυτό, αλλά μένουν και μεγαλώνουν στην επαρχία που τα πράγματα κινούνται πιο αργά όπως και να’χει!

Όμως, παίδες, έχετε πολλά ακόμη να μάθετε! Όχι μόνο ως προς το να γίνετε εσείς οι ίδιοι καλύτεροι μουσικοί, αλλά να μεγαλώσετε να λάβετε πολλά ακούσματα, να σπουδάσετε αυτή τη μαγική μουσική, να αποκτήσετε εμπειρίες, να προσπαθήσετε πολύ και μετά να απαιτήσετε ένα συμβόλαιο από μια εταιρεία για παράδειγμα!

Επίσης μεγαλώνοντας θα μάθετε να συνθέτετε καλύτερα και θα έχετε περισσότερες εμπειρίες ώστε να αντλήσετε από εκεί πράγματα που θα σας κάνουν αρεστούς στο κοινό, στο οποίο θέλετε να εντυπωσιάσετε κάνοντας tour και δίνοντας live!

Κοντολογίς το μη τιτλοφορημένο demo σας είναι απλά μια καλή προσπάθεια, σας χειροκροτώ, αλλά έχετε πολλά ακόμη να μάθετε, αν θέλετε να είστε ανταγωνιστικοί σε μια εποχή που όλοι και όταν εννοώ όλοι, εννοώ όλοι, μπορούν να έχουν μια μπάντα και να παίζουν ανεκτή μουσική!

Όπως είπα και παραπάνω, τα “Wasted Generation”, “Bridge of the End” και το “Dead or Dead”, είναι απλά ένα καλό τζαμάρισμα μεταξύ φίλων και μια απλά καλή προσπάθεια! Έχετε υπομονή κι επιμονή και τότε σας υπόσχομαι πως θα δείτε τα σωστά αποτελέσματα!

Μιχάλης Κανακουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...