Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

HUMBUCKER: "R.O.C.K.S."


Ενδιαφέροντες ετούτοι εδώ οι Νορβηγοί rockers που ονομάζονται HUMBUCKER και κυκλοφορούν το παρθενικό τους δίσκο που τιτλοφορείται "R.O.C.K.S.". Δέκα αξιόλογες συνθέσεις που κινούνται στο ύφος των AC/DC, Motorhead, Aerosmith, Cinderella, Airbourne, Answer και άλλων ομοήχων συγκροτημάτων.
Οπότε καταλαβαίνετε ότι στο "R.O.C.K.S." υπάρχει μπόλικος rock τσαμπουκάς, έντονες οι party sleaze διαθέσεις και επιπλέον θα βρείτε τις κλασσικές βραχνές θυμωμένες ερμηνείες. Οι κιθάρες είναι ποτισμένες στο αλκοόλ και ο δυναμισμός των συνθέσεων είναι άφθονος για ατελείωτο headbanging.
Τραγούδια που ξεχωρίζουν δύσκολα θα σας περιγράψουμε μιας και όλα σχεδόν τα κομμάτια είναι μικροί δυναμίτες, εξαιρείται βέβαια η όμορφη  μπαλάντα “THERE WILL NEVER BE ANOTHER”. Όμως δεν μπορούμε να μη κάνουμε  μία μικρή αναφορά στα εξαιρετικά “THAT GIRL OF MINE”, “BLACK NICKEL”, “DIPSTICK  JOE” (θυμίζει έντονα Cinderella), “THE WAY I AM” ( το ρεφρέν βγαλμένο από το “Touch Too Much” των AC/DC), και το ζόρικο “DANCIN` DAISY”.
Την παραγωγή έχει αναλάβει ο συμπατριώτης τους Thomas Wang και το mastering και τη μίξη του δίσκου ο θρυλικός Beau Hill (Warrant, Ratt, Winger, Alice Cooper και πολλοί άλλοι). Συνοπτικά θα λέγαμε ότι οι Νορβηγοί HUMBUCKER πράττουν αυτό που λέει και το δικό τους άσμα… DOING MY JOB (IN A ROCK AND ROLL BAND).

Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...