Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

HERMAN FRANK: “Right In The Guts”



Όταν έχεις μία καριέρα που πίσω γράφει Accept αλλά και Victory και έχεις συμμετάσχει τα τελευταία τριάντα χρόνια με επιτυχία σε αμέτρητα metal riff και solo τότε ο σεβασμός είναι μεγάλος.
Ο Herman Frank λοιπόν με πολλά ένσημα στο ενεργητικό του κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του δίσκο που τιτλοφορείται “Right In The Guts” (εκπληκτικό το ομότιλο άσμα). Ένα πραγματικά απολαυστικό heavy metal album με καταιγιστικές συνθέσεις, ταχύτατα και αριστοτεχνικά κιθαριστικά solo, επιθετικές μελωδίες, επικούς και power ρυθμούς, χορωδιακά refrain και κυρίως δοσμένα με μία σύγχρονη αναμνηστική ‘80s party-metal ατμόσφαιρας σε ύφος Judas Priest και Accept φυσικά.
Μεγάλο πλεονέκτημα στο “Right In The Guts” είναι η φωνή του Σουηδού Rick Altzi που συνδυάζει τη βραχνάδα του Paul Shortino και τη δύναμη Rob Halford αλλά και πολλών άλλων μεγάλων ερμηνευτών του είδους όπου και προστίθεται μία εκρηκτική γοητεία στο άλμπουμ με γερμανική μεταλλική σφραγίδα. Με ενθουσίασαν τα τραγούδια “Roaring Thunder”, “Starlight”, “Falling to Pieces”, “Raise Your Hands”, “Kings Call”, “Hell isn’t Far” αλλά και τα υπόλοιπα κομμάτια δεν στερούνται ποιότητας και δυναμικής απλά είναι πως ακούει ο καθένας μας τη συγκεκριμένη μουσική αλλά και σε τι διάθεση βρίσκεται.
Χίλια μπράβο λοιπόν στον Herman Frank που με έκανε ξανά 18άρη και για να πω και την αμαρτία μου άρεσε ο δίσκος του, πιο πολύ από το τελευταίο άλμπουμ των Accept. Όσοι λατρεύετε το αυθεντικό heavy metal χωρίς φτιαξίδια και γουρονοκεφαλές τότε οφείλετε να τιμήσετε τη δισκοθήκη σας με το “Right In The Guts”.

Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...