Κυριακή 27 Μαΐου 2012

MARAUDER: “Elegy of Blood”


Τίποτα λιγότερο του άριστου! Οι δικοί μας θρύλοι πλέον του επικού power metal, επιστρέφουν με το πέμπτο δίσκο τους “Elegy of Blood”!
Δέκα συν ένα bonus κομμάτι, καλοπαιγμένου Heavy metal επικών διαστάσεων και καλοδουλεμένων μελωδιών! Αν και μεταξύ μας ήθελα κάτι πιο “μπόμπα” και πιασάρικο, δε χαλάστηκα καθόλου και για να γίνω λίγο πιο γλαφυρός στη περιγραφή μου, απλά θα σας πω μερικούς τίτλους των τραγουδιών του “Elegy of Blood”, έτσι για να πάρετε μια μικρή γεύση, με το τι έχουμε να κάνουμε!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε: “Warriors”, “Crusader”, “Roman Empire”, “Hiroshima”, “World War 2” και “Alexander”! Τι υποπτεύεστε πως πρέπει να περιμένετε από αυτό το δίσκο και από μια μπάντα που προς τιμήν της, έχει βγάλει στο παρελθόν ένα “1821”;

Όπως είπα τίποτα λιγότερο του άριστου! Η φωνή του Αλέξανδρου αν και θέλει δουλειά από τη μία, από την άλλη μου θυμίζει πιο αρχαίες εποχές με την καλή έννοια σαφώς! Τα υπόλοιπα παιδιά με το Γιώργο και Ανδρέα στις κιθάρες, το Θωδορή στο μπάσο και το Γρηγόρη στα τύμπανα, συμπληρώνουν το πάζλ ενός πολύ καλού δίσκου, που θα σας κρατήσει το ενδιαφέρων αμείωτο μέχρι το τέλος.
Με αυτό το δίσκο επίσης, υπέγραψαν και μπήκαν στην οικογένεια της Pitch Black Records, αιτία ώστε να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά και οι δυο πλευρές! Το “Elegy of Blood” κυκλοφορεί στις 15 Μαΐου λοιπόν και το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως επιβάλεται να ξεκινήσετε το προσωπικό quest σας, ως προς την απόκτηση του! Μπράβο παίδες!

Μιχάλης Κανακουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...