Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

FIGHT FOR YOUR DREAMS


Αυτό που με έκανε να αγαπήσω μια μπάντα όπως οι Nightwish για παράδειγμα, είναι πως στο εσώφυλλο ενός δίσκου τους, γραφούν ακριβώς το εξής: “Every dream, is just a journey away”!! Με αυτή τη μαγική φράση προσπαθώ να πορεύομαι στη ζωή μου και πολλές φορές, έχω νιώσει το γλυκό της αποτέλεσμα!

Όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε και να κυνηγάμε τα πιστεύω μας, είτε αυτά έχουν να κάνουν με την οικονομική μας κατάσταση, είτε με την επαγγελματική μας σταδιοδρομία, είτε σε προσωπικό επίπεδο και έχουμε χρέος.. ναι χρέος να αποφεύγουμε τους δολοφόνους των ονείρων μας, όπως ο διάβολος το λιβάνι!

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει τις φράσεις: “είναι παράτολμο”, “δε θα τα καταφέρεις”, “αυτό είναι μια ουτοπία”, “αυτή την εποχή βρήκες να ρισκάρεις;” (προσέξτε, αυτό λεγόταν πολλά χρόνια πριν τη σημερινή κρίση!!), “όνειρα θερινής νυκτός” κ.τ.λ.

Άνθρωποι που μας ζηλεύουν, άνθρωποι που μας αγαπούν, ακόμη κι εμείς οι ίδιοι από βαρεμάρα, βάζουμε φραγμούς και σκοτώνουμε τα όνειρα μας καθημερινά! Αναρωτηθήκατε τι θα συνέβαινε αν οι Black Sabbath ή οι Iron Maiden, άκουγαν τα “σκυλιά που γαυγίζουν” και τα παρατούσαν, μιας και πίστευαν πως τίποτα απολύτως δε θα μπορούσε να συμβεί;! Ξέρετε τι θα γινόταν; Θα σας πω εγώ! Τίποτα απολύτως!

Τώρα θα σκέπτεστε γιατί σας τα λέω όλα αυτά! Γιατί πριν λίγες μέρες γνώρισα μέσο του “νέου”, μα κατά πολλούς διαβολικού διαδικτύου, ένα συμφορουμίτη και συνχομπίστα, ο οποίος πέρα από τη λατρεία μας για την υδρόβια ζωή και τα αγαπημένα μας ψαράκια/pet (όχι ρε δε τα τρώμε, τα μεγαλώνουμε. γκρρρ..!), βρεθήκαμε να έχουμε και κοινό μουσικό ενδιαφέρον, κάτι που μας έκανε πέρα από τις συνηθισμένες χομπίστικες συζητήσεις μας, να μιλάμε και για τη μουσική, την οποία και οι δυο μας, ανάγουμε σε τρόπο ζωής!

Ο φίλος λοιπόν, με το avatar namemikrosaquaristas”, λόγο της μέγιστης λατρείας που έχει για τους Pink Floyd και κατ’ επέκταση για τον Roger Waters, βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να δει Live πρόσφατα το παραπάνω ίνδαλμα του.. με αποτέλεσμα, τα επανωτά σοκ! Μετά το πέρας της “λαχτάρας” και την επάνοδο του στη πραγματικότητα, αποφάσισε ένα και μόνο πράγμα, το οποίο υιοθέτησε ως ένα από τους σκοπούς της ζωής του! Να δει και να ξαναζήσει το ίδιο Live, αλλά αντί για το “The Wall”, να ακούσει τα “The Dark Side Of The Moon”. “Animals” και Wish You Where Here”!!

Με το “άκουσμα” της απαίτησης του ή μάλλον πόθου του, έκανα τη προσπάθεια να του απαντήσω πως αυτό ίσως να μη γίνει ποτέ, αλλά πριν προλάβω να του στείλω αυτή την απάντηση, εκείνος μου αναφέρει πως έχει προβεί στη δημιουργία ενός blog, με σκοπό την συγκέντρωση υπογραφών, ώστε να “αναγκάσουμε” διοργανωτές ή και τον Rogers τον ίδιο, να επιστρέψει στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας ακριβός αυτό! Ένα ακόμη Live, με τα παραπάνω προαναφερθέντα άλμπουμ στο set list του!!

Φυσικά εντυπωσιάστηκα με τη πίστη και τη “τρέλα” που δείχνει αυτός ο συνάνθρωπος μας, ώστε με κάθε τρόπο προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα τα πιο τρελά του όνειρα! Μαγκιά; Και βέβαια ναι! Γι’ αυτό και αμέσως έκανα Sign Petition στη διεύθυνση: http://www.petitiononline.com/RogerW/petition.html .

Ακόμη κι αν δεν είστε λάτρεις του εν λόγο καλλιτέχνη/συγκροτήματος, θα ηθελα να σας παρακινήσω ώστε να κάνετε sign in όλοι εσεις, πρώτων για να τιμήσουμε τη κίνηση του metal brother μας και δεύτερον για να θυμίσουμε στους εαυτούς μας, εκείνο που έγραψε ο TimRipperOwens στους γονείς του, όταν πήρε τη θέση του Halford στους Judas Priest!

Dreams Come True”!!

Μη το ξεχάσετε ποτέ αυτό..

ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...