Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

To Rockway σε συνεργασία με τη Spicy Entertainment στέλνει έξι τυχερούς (3+3) να παρακολουθήσουν δωρεάν τις συναυλίες των Twisted Sister σε Αθήνα και


To Rockway σε συνεργασία με τη Spicy Entertainment στέλνει έξι τυχερούς (3+3) να παρακολουθήσουν δωρεάν τις συναυλίες των Twisted Sister σε Αθήνα και Θες/νίκη στις 12 και 13 Ιουλίου αντίστοιχα! Για συμμετοχή, στείλτε το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και την πόλη που σας ενδιαφέρει να δείτε τη συναυλία, στο your_way@otenet.gr (με την ένδειξη “Twisted Sister”)
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω mail!
Ακολουθεί το δελτίο τύπου για τη συναυλία:
Spicy Entertainment Presents:
Twisted Sister
Τρίτη 12 Ιουλίου 2011:
Ιερά Οδός (Ιερά Οδός 18-20), Αθήνα
- opening act: OUTLOUD

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011:
Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη
- opening act: GEORGE GAKIS & THE TROUBLEMAKERS

Oι Σιδερένιοι Άνδρες του Rock And Roll έρχονται να ροκάρουν όσο πιο δυνατά γίνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα, οι Νεοϋορκέζοι Twisted Sister επιστρέφουν για μια συναυλία στην καρδιά της Αθήνας και, για πρώτη φορά, θα συμπεριλάβουν στο πρόγραμμά τους και την Θεσσαλονίκη !!!
Όταν το 1973, ο Jay Jay French αποφάσισε να σχηματίσει τους Twisted Sister η «συντηρητική» Αμερική αδυνατούσε ακόμη να προβλέψει ότι σύντομα θα γεννιόταν ένα από τα πιο ακλόνητα fan bases όλων των εποχών, εκείνο των "S.M.F.F.O.T.S." (Sick Motherfucking Friends Of Twisted Sister). Τα video clips του συγκροτήματος με έντονο το κωμικό στοιχείο και την στασιαστική ενέργεια ενέπνευσαν την αμερικανική νεολαία που ήθελε να ξεφύγει από την τετριμμένη πραγματικότητα και να εναντιωθεί στην μονοτονία της καθημερινότητας. Ροκ ύμνοι όπως Ι Wanna Rock”, “We're Not Gonna Take It”, “The Price”, “I Am, I'm Me”, “Burn In Hell” αποτελούν all time classic party anthems!
Πολλοί διάδοχοί τους προσπάθησαν να τους αντιγράψουν, κανείς όμως δεν κατάφερε να συνδυάσει επιτυχώς την glam αισθητική του ροκ σταρ με το πνεύμα του αιώνιου έφηβου σε ένα ηχητικό τοπίο old school heavy metal προερχόμενο από τους πολυάσχολους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Η μουσική των Twisted Sister είναι σαν βόλτα με rollercoaster, το οποίο κάνει πολλαπλές στάσεις, περνώντας από το shock ροκ του Alice Cooper, το θεατρικό make up των ΚΙSS , τo ιδιαίτερο στυλ των New York Dolls με τελική κατεύθυνση την οδό του καθαρόαιμου heavy metal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...