Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

DYNAZTY: “Knock You Down”

Αναδημοσίευση από το www.Rockway.gr

Οι
DYNAZTY δημιουργηθήκαν στα τέλη του 2007 στην Στοκχόλμη της Σουηδίας. Το συγκρότημα αποτελείτο από τους Joey Fox στο μπάσο, George Egg στα drums και John Berg, Rob Love στις κιθάρες. Μετά απο διάφορες live εμφανίσεις με προσωρινούς τραγουδιστές τους Riley Wikked και Swan (Blackrain), ήρθε η στιγμή το συγκρότημα να αποκτήσει βασικό frontman πίσω απο το μικρόφωνο!
Ο άσημος τότε Nils Molin έγινε ο βασικός τραγουδιστής των Dynazty και το συγκρότημα μπήκε στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ. Με το “Bring The Thunder” κατάφεραν και έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον χώρο του hard n’ heavy rock!
Ένα μίγμα μελωδικού hard rock με έντονες της επιρροές από την σκηνή του L.A. συν κάποια πιο μοντέρνα στοιχεία από την νέα γενιά της Σουηδικής heavy rock σκηνής έκαναν τους fan του είδους να τρίβουν τα χέρια τους και να μιλούν για το νέο ανερχόμενο αστέρι! Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο τώρα και στην δεύτερη τους κυκλοφορία με τον αρκετά πιασάρικο τίτλο “Knock You Down”. Και όταν ο Joey Fox, σε συνέντευξη που είχε δώσει έλεγε: “ετοιμαστείτε για έναν δίσκο ικανό να σας… ρίξει κάτω!” δεν έλεγε ψέματα! Είναι μία κυκλοφορία που δεν πρόκειται να απογοητεύσει κανέναν οπαδό του είδους. Δυνατές ερμηνείες, καταπληκτικά solo από ένα ικανότατο κιθαρίστα, ευκολομνημόνευτα reffrain και πάνω από όλα μία 80s διάθεση σε ολόκληρο το άλμπουμ.
Από το πρώτο κιόλας τραγούδι, “Sleeping With My Enemy”, καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται πραγματικά για μία κυκλοφορία που σε καθηλώνει! Με το “New Sensation” σε ταξιδεύουν πίσω στο L.A. και με το “Hunger For Love” καταλαβαίνει κάποιος πως οι τύποι μεγαλώσανε ακούγοντας Skid Row, Bon Jovi & Lynch Mob!
Προσωπικά δυσκολεύομαι να βρω κάποια αδύναμη στιγμή σε ολόκληρο το άλμπουμ, το “Knock You Down” είναι μια κυκλοφορία που ακούγεται δυνατά και θα σας συνεπάρει με τον δυναμισμό και τον τσαμπουκά του!

Βασίλης Χασιρτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...