Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ALL I KNOW: “Vanity Kills”

Από το WWW.ROCKWAY.GR

To Βέλγιο δεν φημίζεται για τις μελωδικές ούτε καν για τις hard rock μπάντες του, όμως να που οι ALL I KNOW κερδίζουν τις εντυπώσεις με ένα απλό, φρέσκο αλλά κυρίως εμπνευσμένο aor/ melodic album.
Το “Vanity Kills” έχει εκείνη τη νεανική γοητεία του πρώτου σκιρτήματος και ξενοιασιάς όπου δεν σε σκοτιζόσουν για τίποτα αρκεί να χανόσουν σε ατέλειωτους μελωδικούς μουσικούς παραδείσους.

Αυτό συμβαίνει αφενός γιατί περιέχει τραγούδια που σε γυρίζουν πίσω στα 80s και θυμίζουν συγκροτήματα όπως οι Reo Speedwagon, Bon Jovi, Cheap Trick, Bryan Adams, Def Leppard και αφετέρου γιατί το συγκρότημα έχει δουλέψει πολύ με τις κιθάρες και τα φωνητικά ώστε να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και νομίζω ότι τα κατάφεραν μια χαρά.
Η συνέχεια πιθανόν να είναι αρκετά πιο δύσκολη για τους ALL I KNOW διότι με ένα τόσο υπέροχο album ο πήχης σηκώθηκε από νωρίς πολύ ψηλά και οι Βέλγοι πρέπει να αποδείξουν ότι θα έχουν διάρκεια. Κομμάτια σαν τα “Rain”, “Teenage Queen”, “All Night Long” και η θαυμάσια μπαλάντα “Asphyxia” αποτελούν μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις της χρονιάς που έφυγε.
Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...