Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Party Rockway.gr:Επεράσαμε όμορφα, όμορφα...


Το party της 1ης Οκτωβρίου στο φιλόξενο χώρου του Bat City θα μείνει για αρκετούς μήνες χαραγμένο στη μνήμη μας.

Ήταν πραγματικά μία υπέροχη βραδιά την οποία χάρηκαν οι φίλοι του Rockway.gr. και τους ευχαριστούμε από καρδιάς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας έδωσαν δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμη πιο παθιασμένα με αυτό που αγαπάμε. Mπορεί η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου να ταλαιπώρησε αρκετούς φίλους μας από το μέσα - έξω για να απολαύσουν το τσιγαράκι τους όμως η δίψα του κόσμου να χαρεί μαζί μας την μουσική που λατρεύουμε κατόρθωσε να τους κρατήσει όλους μέσα….και να επικρατήσει στη συνέχεια ο σχετικός χαμός.

Η Jack Daniel’s είχε φροντίσει από νωρίς να ζεστάνει το κλίμα και το party ξεκίνησε με τους τρομερούς Danger Angel που όσοι ακόμη δεν τους έχετε δει live νομίζω ότι στερείτε από τους εαυτού σας μία αληθινή δόση ντόπιου ποιοτικού hard rock. Το show λοιπόν των Danger Angel διήρκησε περίπου μία ώρα ήταν απίθανο, μοναδικό, δυνατό και όλος ο κόσμος το καταχάρηκε και τραγούδησε τόσο τα δικά τους θαυμάσια κομμάτια από το πρώτο τους δίσκο όσο και τις τρομερές διασκευές που έπαιξαν (Ozzy, Talisman, Gotthard, Tyketto κ.α) και εμπλούτισαν το πρόγραμμα τους για χάριν των αναγνωστών του Rockway.gr Έπειτα την σκυτάλη πήραν οι dj’s του Rockway.gr που συνέχισαν στο υπόλοιπο της βραδιάς με melodic, hard και metal μελωδίες ενώ άλλη μεγάλη έκπληξη του party ήταν η παρουσία μελών από τους Spiritual Beggars που ήρθαν κατευθείαν από το “Κύτταρο” (ύστερα από το τρομερό live show που είχαν δώσει νωρίτερα)και ενθουσίασαν αρκετούς από τους παραβρισκόμενους οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός κι μοιράστηκαν μαζί τους φωτογραφίες και απόψεις. Οφείλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά σε όλα τα παιδιά που γράφουν και στηρίζουν ανιδιοτελώς τη προσπάθεια του Rockway.gr , τους αναγνώστες που το “έκαψαν” μαζί μας και να ευχαριστήσουμε επίσης τους φίλους μας από τους Outloud, Wolfcry, Firewind, 4Bitten, Spitfire, False Metal και πολλών άλλων συγκροτημάτων που μας τίμησαν με την παρουσία τους και απόλαυσαν παρέα μας το party του Rockway.gr . Οπότε τα λόγια είναι περιττά για να συνεχίσουμε να σας σχολιάζουμε πως περάσαμε γιατί αυτά δεν γράφονται αλλά απλά τα ζεις!!!
Φώτης “mr rockway” Μελέτης
ΥΓ: Το θετικό για εμάς ήταν ότι το party συνέπεσε με την κυκλοφορία του 6ο τεύχους του Rockway magazine(free press) και αρκετοί το προμηθεύτηκαν άμεσα από το Bat City. Η κούραση και το κόστος ήταν για άλλη μια φορά μεγάλο και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...