Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

STEEL PANTHER - Feel The Steel

Χιουμοριστικοί, απολαυστικοί και εκκεντρικοί είναι οι Καλιφορνέζοι glam/hard rockers STEEL PANTHER οι οποίοι μας παρουσιάζουν το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο Feel The Steel.
H μπάντα παίζει απλό, σαρκαστικό glam rock με αρκετές επιρροές από τον αμερικάνικο hard rock ήχο των eighties.
Χαρακτηριστικά τραγούδια είναι το υπέροχο Hell’s On Fire, το Fat Girl(αντιγραφή του Here I Go Again),το φανταστικό Death to All But Metal, το δυναμικό Asian Hooker,το Party All Day που μοιάζει έντονα με Bon Jovi καθώς και τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ που θυμίζουν από Van Halen και Motley Crue μέχρι και Judas Priest.
H μεγάλη έκπληξη βέβαια έρχεται στους καλλιτέχνες που συνεργάζονται στο άλμπουμ όπου βρίσκουμε τον Corey Taylor(Slipknot) να βάζει την δική του σφραγίδα σε αρκετά τραγούδια ενώ συμμετέχουν και οι Justin Hawkins(Darkness), M.Shadows(Avenged Sevenfold),Scott Ian(Anthrax) και μέλη από τις Donnas.
Μιλάμε για ένα πραγματικό διασκεδαστικό rock 'n roll δίσκο με τραγούδια που θα είναι η καλύτερη παρέα σας όταν έχετε τις μαύρες σας ήδη οι Steel Panther κάνουν μεγάλη επιτυχία και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού οπότε είναι κρίμα να τους αγνοήσετε.
Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...