Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Oι What’s The Buzz? στο Sin City

Συμπληρώνοντας φέτος δεκαοκτώ χρόνια από την γέννησή τους, οι What’s The Buzz? επανενώνονται για μια και μόνο ζωντανή εμφάνιση με την αυθεντική τους σύνθεση, όπως αυτή ξεκίνησε το 1992:
Σωτήρης Λαγωνίκας (drums, φωνητικά), Jane Σαμπανίκου (φωνητικά), Τάκης Καλατζής (κιθάρες) και Χρήστος Κισατζεκιάν (μπάσο, φωνητικά).
Η συναυλία αποτελεί ένα είδος «φόρου τιμής» στη πολύτιμη συμβολή του προαναφερθέντα κιθαρίστα ο οποίος αλλάζει σελίδα και αφήνει πίσω του την πρωτεύουσα μια για πάντα.
Ως εκ τούτου, το κουαρτέτο επιλέγει μια ξεχωριστή προσέγγιση της συγκεκριμένης βραδιάς: στις 29 Ιανουαρίου στο Sin City με καλεσμένους τους Mind The Gap οι φίλοι της μπάντας μα και οι οπαδοί του ευθυτενούς hard rock θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν κάποιες ελεύθερες αποδώσεις με jam sessions των τραγουδιών που αποτελούν το ένα και μοναδικό album της μπάντας, κάποιο ανέκδοτο κομμάτι της πρώιμης περιόδου, όπως και επιλεγμένες διασκευές «ύμνων» από τα 70’ς.
Το show ξεκινά στις 21:00 με επίτιμους καλεσμένους του Αθηναίους Mind The Gap που θα παρουσιάσουν το επερχόμενο ντεμπούτο τους με γενικό τίτλο “Breakwater”.
Γενική είσοδος: 10 ευρώ - Sin City(Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα, Πλ.Κάνιγγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...