Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

DANGER ANGEL -- Danger Angel

DANGER ANGEL συνεχίζουν με επιτυχία τις καλές κυκλοφορίες της ελληνικής hard rock σκηνής. Το παρθενικό τους άλμπουμ περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να κερδίσει και τον πιο απαιτητικό οπαδό του είδους. Εμπνευσμένες μελωδίες, δυνατά ρεφρέν ,αστείρευτη ενέργεια, κιθαριστική πανδαισία,σκληρές ερμηνείες, πάθος, ένταση και rock ‘n roll ατμόσφαιρα .
H μπάντα αποδεικνύει ότι με οδηγό την σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με το ταλέντο που διαθέτει δημιούργησε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο ήχος των Danger Angel θυμίζει έντονα White Lion, Skidrow, Motley Crue, Bon Jovi, Van Halen,Kiss, Danger Danger ενώ η μεγάλη έκπληξη του άλμπουμ ακούει στο όνομα JEFF SCOTT SOTO.O μεγάλος τραγουδιστής αναλαμβάνει πρώτο ρόλο στο υπέροχο τραγούδι Never Let You Go και συγκλονίζει με την ερμηνεία του.
Όμως και τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ συναρπάζουν και ειδικά τα Runway Angel, Com’ On Rock Me, Rebel Son, Burnings Hearts, Together Forever.
Το γοητευτικό πάντρεμα hard rock, aοr, sleaze και southern ήχων κάνει τις συνθέσεις ακόμα πιο ελκυστικές και αναδεικνύει με απλό τρόπο και χωρίς φτηνά επιτηδεύματα τον συνθετικό οίστρο των Danger Angel.
Αρκετά καλή λοιπόν η συγκεκριμένη κυκλοφορία, η οποία προωθείται από την αμερικάνικη Perris Records(σημαντικό κατόρθωμα του γκρουπ) και με την ξαφνική αλλαγή του τραγουδιστή ευχόμαστε οι όποιες αδυναμίες υπήρχαν στο ερμηνευτικό κομμάτι να βελτιωθούν άμεσα.
Επενδύστε στους Danger Angel άφοβα γιατί το αξίζουν πραγματικά και όσοι μάλιστα τους δείτε και live θα καταλάβετε ότι το διασκεδάζουν και οι ίδιοι αφάνταστα.
Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...