Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

BILLY IDOL - “In Super Overdrive"

Oι λάτρεις των 80’s θα ενθουσιαστούν από το νέο dvd του Billy Idol που λέγεται “In Super Overdrive" που πραγματοποιήθηκε ένα βράδυ του περασμένου Ιουλίου στο Σικάγο.
Σε αρκετή καλή κατάσταση ο άλλοτε punk-rocker με την συνδρομή του υπέροχου κιθαρίστα Steve Stevens και με άριστους μουσικούς να συμπληρώνουν το παζλ όπως ο κημπορνήστας Derek Sherinian(Dream Theater, Alice Cooper), ο ντράμερ Brian Tichy(Pride & Glory, Gilby Clarke) και ο μπασίστας Stephen McGrath δημιούργησαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα όπου με άνεση και αρκετό “επαγγελματισμό” η μπάντα κρατήθηκε εκείνο το βράδυ σε υψηλά επίπεδα. Πολλά κλασσικά τραγούδια υπάρχουν στο συγκεκριμένο dvd όπως τα φοβερά Rebel Yell, Eyes Without a Face, White Wedding, Flesh for Fantasy και Scream. Όμως παράλληλα το αρνητικό του “In Super Overdrive” είναι πως λείπουν σημαντικά κομμάτια του Billy Idol όπως τα Mony Mony, Cradle of Love, To Be a Lover, Sweet Sixteen και Hot in the City καθώς και κάποιες bonus ή έξτρα εκπλήξεις.
Ο “αγριεμένος” Billy Idol κρατιέται όπως είπαμε σε καλή κατάσταση παίζοντας ένα εκρηκτικό μίγμα punk, pop και hard rock με το οποίο σημάδεψε την εφηβεία μας ενώ το κοινό φαίνεται να απολαμβάνει το σόου. H διαχρονική οργισμένη ερμήνεια του στα Rebel Yell και Flesh For Fantasy αποτελεί την καλύτερη ανάμνηση από ένα ικανό καλλιτέχνη που κυριάρχησε στα eighties και το ενλόγω dvd αποδεικνύει την αξία του.
Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...