Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Suicidal Angels – "Sanctify The Darkness"

Οι Suicidal Angels με τη δεύτερη κυκλοφορία τους (με τίτλο Sanctify The Darkness) απέδειξαν ότι η φασαρία γύρω από το όνομα τους μόνο τυχαία δεν είναι.
Ο δίσκος αποτελείται από 11 κομμάτια, πραγματικούς thrash δυναμίτες, με γρήγορα riffs και εξίσου γρήγορα τύμπανα, brutal φωνητικά και ανάλογη στιχουργική θεματολογία.
Όποιος ψάχνει να βρει καινοτομίες, οι οποίες θα “προχωρήσουν” τον thrash ήχο, έπαιξε και έχασε.
Σημαντικό ρόλο παίζει και η πολύ καλή παραγωγή του δίσκου, η οποία δίνει τη δυνατότητα στη μπάντα να βγάλει έναν έντονο και βίαιο ήχο, κάτι που είναι και το ζητούμενο.
Το Sanctify The Darkness θα μπορούσε κάλλιστα να είχε βγει στη δεκαετία του 80’, εποχή όπου το thrash μεσουρανούσε. Αν είχε συμβεί αυτό, τώρα θα μιλάγαμε για μια κλασική κυκλοφορία.
Κατά την προσωπική μου γνώμη, το Sanctify The Darkness αποτελεί την καλύτερη κυκλοφορία στο χώρο του trash τους τελευταίους μήνες. Δεν ξέρω αν αυτή η άποψη ακούγεται (ή είναι) υπερβολική, αλλά για μένα έτσι έχουν τα πράγματα.
Όσοι αρέσκονται σε thrash ακούσματα (και κυρίως στον πρώιμο γερμανικό ήχο) καλά θα κάνουν να ακούσουν το νέο δίσκο των Suicidal Angels. Θα βρουν το καινούργιο του κόλλημα.
Καρβούνης Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...