Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Μοναδικό live από τους Outloud

Η βραδιά αναμενόταν καυτή και ευτυχώς δικαιωθήκαμε
Η αρχή έγινε με τους CYANIDE 4 οι οποίοι έδειξαν ότι γουστάρουν αρκετά αυτό που κάνουν και με ένα ανελέητο sleaze rock σφυροκόπημα έβαλαν τις σωστές βάσεις για την συνέχεια. Μετά ακολούθησαν οι πολύ καλοί WILD MACHINE στο ίδιο περίπου μοτίβο (αντικαθιστούσαν τους "ασθενείς" Danger Angel)και νομίζω ότι πραγματοποίησαν την πιο ώριμη εμφάνιση τους.Το μέλλον ανήκει και στις δύο μπάντες αρκεί να μην καβάλησουν το καλάμι...
Έφτασε η ώρα λοιπόν για τους OUTLOUD και με εισαγωγή το "Fanfare for the Common Man" από τους Emerson Lake and Palmer η καταιγίδα της παρέας του Bob Katsionis ήταν γεγονός. Τα "What I Need" και "Tonight" που άνοιξαν τη συναυλία έδωσαν το σύνθημα για να ζήσουμε μία συναρπαστική hard rock βραδιά
Τι να περιγράψουμε για τη συνέχεια...
- Την τρομερή ενέργεια και τη φανταστική απόδοση της μπάντας ειδικά στα κομμάτια "Wild Life΄" ,"Οut in the Night" και στο ομώνυμο κομμάτι που κυριολεκτικά τα έσπασαν.
- Τα εκπληκτικά σόλα του πολύπειρου Mark Cross στα τύμπανα και του "φρέσκου" Sverd
στο μπάσο (αντικατέστησε τον J.Mercury) που πέτυχαν να δώσουν ένα πιο πανηγυρικό τόνο στο live.
- Οι υπέροχες μπαλάντες "Τhis Broken Heart" και "Lovesign" που ανέδειξαν το μελωδικό κομμάτι του γκρουπ και σε αυτό βοήθησαν τα γυναικεία φωνητικά που συνόδευσαν το συγκρότημα.
- Οι διασκευές στο "Broken Heart" των White Lion και "Jailbreak" από Thinlizzy που με άψογη απόδοση οι Outloud σεβάστηκαν με μοναδικό τρόπο δύο διαφορετικούς αλλά μοναδικούς εκφραστές του hard rock.
- Η καταπληκτική ερμηνεία του Chandler Mogel που ενθουσίασε και τον πιο απαιτητικό οπαδό ενώ έδειξε τον δρόμο για τους ντόπιους τραγουδιστές τι σημαίνει ερμηνεία και συναίσθημα.
Επίσης ήταν εξαιρετικός perfomer αλλά την παράσταση έκλεψε όταν είπε σε άπταιστα ελληνικά (ύστερα από προτροπή του Katsionis) την λέξη "ωτορινολαρυγγολος"!
- Ο νέος rock ύμνος, το καταπληκτικό "We Run" που παίχτηκε δύο φορές και έφερε την αποθέωση του γκρουπ από το κοινό που τραγουδούσε ασταμάτητα αν και εμείς χτυπηθήκαμε με την εκπληκτική εκτέλεση του αγαπημένου μας κομματιού "Broken Sleep".
- Για το τέλος αφήσαμε τους δημιουργούς των συνθέσεων των Outloud τον νεαρό κιθαρίστα Tony Kash που απέδειξε επί σκηνής δηλαδή εκεί που κρίνονται όλα, πόσο ταλαντούχος είναι και ότι μπορεί στο μέλλον να πάει ακόμα πιο ψηλά.
Για τον Bob Katsionis έχουν ειπωθεί πολλά έπαινοι κατά καιρούς αλλά νομίζουμε θα είναι κρίμα ένα τόσο σπουδαίο σχήμα που τα κατάφερε τέλεια και στο live (αν και δήλωνε κουρασμένος από τις μαζεμένες εμφανίσεις) να μην συνεχίσει να δημιουργεί κορυφαίες hard rock μελωδίες όπως έκαναν στο τρομερό ντεμπούτο τους και μας έκαναν περήφανους για τη μουσική που ακούμε.
Υ.Γ:Μοναδικό αδύνατο σημείο ήταν ο ήχος στις κιθάρες που ήταν σχετικά χαμηλός.
ΥΓ: Ευχαριστούμε τα παιδιά των Outloud για την υπέροχη βραδιά που ζήσαμε και όντως χαρήκαμε που ..."διασυρθήκαμε"(xa,xa Βοb) και τους κάναμε εξώφυλλο στο Rockway Magazine.
Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...