Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ενθουσίασαν οι WASP

Για πέμπτη φορά μας επισκέφθηκαν οι W.A.S.P και αυτή τη φορά με αφορμή την κυκλοφορία του πολύ καλού, κατά γενική ομολογία, “Babylon”. Ένας δίσκος που μας γύρισε πίσω στις πρώτες του συγκροτήματος, τουλάχιστον όσον αφορά στην ατμόσφαιρα κεφιού που επικρατεί.
Άνοιξαν με το “On Your Knees” και χωρίς διακοπή έπαιξαν το “The Real Me” ενώ συνέχισαν με το “L.O.V.E. Machine”.
Οι W.A.S.P από την αρχή έδειξαν ότι ο σκοπός των συναυλιών είναι να περνά το κοινό, αλλά και αυτοί, καλά και για αυτό το λόγο έπαιξαν ένα set-list αφιερωμένο στο, ομολογουμένως πλούσιο, παρελθόν τους. Από το “Babylon” έπαιξαν μόνο δυο κομμάτια (“Crazy” και “Babylon's Burning”) ενώ από τον προηγούμενο τους δίσκο (Dominator) έπαιξαν τα “Heaven's Hung In Black” και “Take Me Up”.
Ανάμεσα στα υπόλοιπα τραγούδια που ακούστηκαν εκείνη τη βραδιά ήταν και τα
Wild Child”, “Arena Of Pleasure”, “Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue)”, “The Idol”, “I Wanna Be Somebody” ενώ έπαιξαν και ένα medley αποτελούμενο από τα “Hellion”, “I Don't Need No Doctor” “Scream Until You Like It”.
Η συναυλία τελείωσε με το πλέον κατάλληλο τραγούδι, το “Blind In Texas”.
Η μη ύπαρξη σκηνικών, η οποία στην αρχή ομολογώ ότι με ξένισε λίγο, αποδείχθηκε σωστή επιλογή, καθώς την ώρα που παίζανε στο video wall που υπήρχε στο πίσω μέρος της σκηνής, προβάλλονταν τα αντίστοιχα video clips των κομματιών.
Το show των W.A.S.P κράτησε μιάμιση ώρα, κατά την οποία το κατάμεστο Gagarin (μια και η συναυλία ήταν sold out) δε σταμάτησε να χειροκροτεί το συγκρότημα, και ιδιαίτερα τον Blackie.
Και οι ίδιοι απέδειξαν όμως ότι το άξιζαν, καθώς μας προσέφεραν μια ξεχωριστή εμφάνιση.
Δημήτρης Καρβούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...