Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

W.E.T. - "W.e.t." (2009)

W.E.T. ονομάζεται η καινούργια melodic rock συμμαχία μεταξύ του Jeff Scott Soto (TALISMAN, MALMSTEEN, AXEL RUDI PELL κ.λπ.) στα φωνητικά, του Erik Martensson (ECLIPSE) στη σύνθεση των τραγουδιών και της παραγωγής και του κιθαρίστα των WORK OF ART Robert Sall που επίσης είχε συνεισφορά στη σύνθεση των τραγουδιών. Για την ακρίβεια το όνομα W.E.T. βγαίνει από τα αρχικά των τριών αυτών συγκροτημάτων.
Ο Sotto είπε για τη συγκεκριμένη δουλειά: "Είμαι συνεπαρμένος για το σχέδιο W.E.T.. Νομίζω πως το άλμπουμ εξελίχθηκε πολύ καλύτερο απ' αυτό που ελπίζαμε και ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις των melodic rock οπαδών.
Είμαι πραγματικά περήφανος γι' αυτόν τον δίσκο και νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα "βρέξουν" (wet) τα παντελόνια τους μόλις τον ακούσουν!
Ήξερα ότι αυτό ήταν το είδος του άλμπουμ που ΠΟΛΛΟΙ άνθρωποι ήθελαν να φτιάξω και γι' αυτό είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που έχω κάνει στην καριέρα μου μέχρι στιγμής.
Ποτέ ξανά δεν ένιωσα τόσο σίγουρος για κάτι στο οποίο συμμετέχω και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος με τους "συμπολεμιστές" μου, Erik και Robert, για τη δημιουργία αυτού που ελπίζουμε να γίνει ένα κλασικό αριστούργημα".
Ευτυχώς βρε Jeff που μας προειδοποίησες για να έχουμε μια αλλαξιά μαζί μας σε περίπτωση που "βραχούμε" όταν το ακούσουμε!
Σοβαρά τώρα, μπορεί να μη "βράχηκα" ακούγοντάς το, αλλά σίγουρα απόλαυσα τον δίσκο αυτό που αν και δεν είναι καθόλου επιτηδευμένος και πολύπλοκος, όπως θα περίμενε κανείς από την ένωση τόσο μεγάλων καλλιτεχνών, καταφέρνει να φέρει στα αυτιά σου και κατ' επέκταση στο μυαλό σου ένα ιδιοφυές αποτέλεσμα με τον πιο απλό και άμεσο τρόπο. Τώρα το αν καταφέρνει να αγγίξει και την καρδιά σου, αυτό είναι ένα ερώτημα που αφήνω σε σας να το απαντήσετε...

Lineup:
Jeff Scott Soto: Φωνητικά
Erik Martensson: Κιθάρες, μπάσο, πλήκτρα, βοηθητικά φωνητικά
Robert Säll+ και Magnus Henriksson*: Κύριες κιθάρες
Robban Back: Ντραμς

Tracklist:
01 – Invincible, 02 – One Love, 03 – Brothers In Arms *, 04 – Comes Down Like Rain *, 05 – Running From The Heartache +, 06 – I’ll Be There *, 07 – Damage Is Done, 08 – Put Your Money Where Your Mouth Is, 09 – One Day At A Time *, 10 – Just Go *, 11 – My Everything, 12 – If I Fall *, 13 – Comes Down Like Rain (ακουστική εκδοχή)

Σοφία Ρεντούμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...