Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

MASTEDON - "It's a Jungle Out There" (Επανέκδοση))

Επιτέλους ήρθε η στιγμή για την επανέκδοση του κλασικού αυτού άλμπουμ, μιας κυκλοφορίας των Mastedon, του studio project που σχημάτισε ο πρώην τραγουδιστής και πληκτράς των KANSAS John Elefante μαζί με τον αδελφό του Dino και τρεις θαυμάσιους μουσικούς εκ των οποίων ο Dave Amato των Reo Speedwagon, ο Alan Parsons και ο David Pack των Ambrosia. Την πρώτη φορά είχε κυκλοφορήσει το 1989.
Για χρόνια εκτός εμπορίου αλλά τώρα remastered (επιδιορθωμένο ηχητικά με αριστοτεχνικό τρόπο, σύμφωνα με τις επιταγές της νέας τεχνολογίας) και με την προσθήκη τριών bonus τραγουδιών, του Wasn't it love (ένα προσωπικά πολυαγαπημένο κομμάτι) και δύο live εκδοχών των Islands in the sky και Right hand, ηχογραφημένα το 1991 κατά τη διάρκεια μιας από τις σπάνιες live εμφανίσεις της μπάντας.
Μιλάμε για 13 (πλέον) christian rock αριστουργήματα του σπεσιαλίστα του είδους John Elefante και της παρέας του. Όλα άκρας επαγγελματικής απόδοσης αλλά χωρίς αυτό να προϋποθέτει την έλλειψη πάθους, δυναμισμού και ευαισθησίας.
Αν μέχρι τώρα δεν είχατε ακούσει αυτό το cd έχετε τη συμπάθειά μου αλλά όχι και την κατανόησή μου, μια που πλέον -με την ευκαιρία αυτής της επανέκδοσης- δεν έχετε καμία απολύτως δικαιολογία γι' αυτό.
Lineup
Κιθάρες: Dave Amato (κύρια), Dino Elefante (ρυθμική), Steff Burnbaum (κύρια στο “Get Up”)
Ντραμς: David Raven, Phil Rowland, John Elefante
Μπάσο: Dino Elefante, John Pierce, Jimmy Johnson, John Patitucci (fretless στο “Shine On”)
Πλήκτρα: John Elefante
Φωνητικά:
Dave Robbins: (“It’s a Jungle Out There”)
Dave Amato: (“Glory Bound”, “Love That Will Survive”, “Right Hand”)
John Elefante: (“This is the Day”, “Islands in the Sky”, “Get Up” και στα bonus τραγούδια)
Perry Lee: (“Love Inhalation”, “Innocent Girl”)
David Pack: (guest φωνητικά στο “Shine On”).

Tracklist
01 – It’s A Jungle Out There, 02 – Glory Bound, 03 – This Is The Day, 04 – Love Inhalation, 05 – Islands In The Sky, 06 – Get Up, 07 – Love that Will Survive, 08 – Innocent Girl, 09 – Shine On, 10 – Right Hand, 11 – Wasn’t It Love [bonus], 12 – Islands In The Sky (Live στο Cornerstone '91) [bonus], 13 – Right Hand (Live στο Cornerstone '91) [bonus]

Σοφία Ρεντούμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...