Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Σημαντικό live στην "Σφεντόνα"

Σημαντική συναυλία πραγματοποιείται το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο Live Club ΣΦΕΝΤΟΝΑ.Συγκεκριμένα τα συγκροτήματα των Elisadeath ,Ivory Tower,Violent Disease και Tears θα εμφανισθούν ζωντανά αυτό το Σάββατο ,με ώρα έναρξης στις 20:00 και με τιμή εισόδου 10 ευρώ.Την συναυλία διοργανώνει η P&d Booking Agency.
Λίγα λόγια τώρα για τα γκρουπ που θα παίξουν:
Οι Elisadeth δημιουργήθηκαν το 2006. Είναι κυρίως μία μπάντα διασκευών που από την πρώτη τους συναυλία μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί σε πολλές και σημαντικές live σκηνές της Αθήνας, όπως η Σφεντόνα, το Lazy Rock Bar, το An Club, το Revenge of Rock, το Glam Bar, είτε ως support ή ως headliners. Οι επιρροές τους απλώνονται στον χώρο του classic rock, hard rock, heavy rock και του ευρύτερου heavy metal. Πρόσφατα άρχισαν να επεξεργάζονται και δικό τους υλικό που ελπίζουμε πως σύντομα θα ακουστεί και ζωντανά.
Οι the Ivory Tower είναι ένα Ελληνικό Heavy Metal συγκρότημα το οποίο ιδρύθηκε το 1992 απο τον Δημήτρη Θεοδώρου και τον Κώστα Χαραλαμπίδη. Μετά απο πολλά χρόνια με πρόβες, ηχογραφήσεις demo και ζωντανές εμφανίσεις, το συγκρότημα αποφάσισε να επικεντρωθεί στην δημιουργία του πρώτου τους promo album. To album αυτό κυκλοφόρησε το 2006 και είναι μια ολοκληρωτικά αυτο-χρηματοδοτούμενη δουλειά. Οι κριτικές που έλαβε άπο το μεγαλύτερο μέρος του Rock τύπου στην Ελλάδα ήταν πολύ καλές. Είναι ένα concept album το οποίο μιλάει για την ζωή ενός μυστήριου τύπου με το όνομα Steven Towers... To συγκρότημα έχει παίξει ζωντανά πάρα πολλές φορές στις περισσότερες γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας με αποκορύφωμα όταν επιλέχθηκαν να ανοίξουν την συναυλία τον Blue Oyster Cult στο Θέατρο Βράχων, στις 5 Ιουνίου του 2008.
Αυτόν τον καιρό το συγκρότημα βρίσκετε στο studio του, ηχογραφώντας, συνθέτοντας και προβάροντας για μια σειρά απο νέες ζωντανές εμφανίσεις.
Οι Violent Disease
δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2008 απο τον Στράτο(φωνητικά),τον Δημήτρη(κιθάρες),τον Γιώργο(μπάσο) και τον Χρήστο(ντράμς). Το στυλ της μπάντας είναι Hardore με Neo -Thrash στοιχεία. Η θεματολογία των στοίχων όπου κινούνται τα μέχρι στιγμής τραγούδια τους είναι πολιτικοκοινωνικού περιεχομένου. Οι βασικές επιρροές τους είναι συγκροτήματα,όπως : Lamb Of God,Heaven Shall Burn, Pantera, Chimaira, SlipKnot, Neaera κ.α Τον Ιανουάριο του 2009 πραγματοποιήθηκε το πρώτο τους live στο OnStage Club. Ακολούθησαν και άλλα live σε Αθηναικά Club,οπως Sin City(ex-Texas Necropolis) και Αn Club. Αυτή την περίοδο η μπάντα εργάζεται πάνω σε κομμάτια, τα οποία θα αποτελέσουν το Promo CD.
Οι Tears παίζουν progressive metal/rock/goth, με πολλές επιρροές από άλλα είδη. Από τη στιγμή που το βασικό concept της μπάντας είναι να δημιουργεί κομμάτια με δυνατά συναισθήματα, μπορεί κάλλιστα η μουσική τους να χαρακτηριστεί ως “emotional metal”. Ονομάστηκαν Tears αφού τα δάκρυα είναι το πιο δυνατό συναίσθημα του ανθρωπίνου σώματος και είναι ο σύνδεσμος μεταξύ σώματος και ψυχής. Κάποιος μπορεί να κλάψει από χαρά, λύπη, τρόμο, ευχαρίστηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...