Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

FOREIGNER : “Can’t Slow Down”

Πρώτο άλμπουμ μετά από 15 χρόνια για τους αγαπημένους μας FOREIGNER με "φρέσκο" τραγουδιστή τον τρομερό Kelly Hansen(Hurricane,Unruly Child,Perfect World).Η “απώλεια”… του Lou Gramm(πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του) ξεπερνιέται αμέσως γιατί η φωνή ,το πάθος και η εκπληκτική ερμηνεία του Kelly Hansen είναι μοναδική και προσθέτει στους FOREIGNER μία νέα δυναμική. Βέβαια όσοι είχαν κατορθώσει να τους δουν live με το νέο τραγουδιστή είχαν νιώσει την καταιγίδα που έρχεται. Οι αναγεννημένοι πλέον Foreigner με το καινούργιο τους άλμπουμ που ονομάζεται “Can’t Slow Down” δημιουργούν εμπνευσμένες και πανέμορφες ροκ μελωδίες. Ο ηγέτης του συγκροτήματος, ο κιθαρίστας και συνθέτης Mick Jones βρίσκει τη δύναμη να επανεφέρει την μπάντα εκεί που της αξίζει κάτι που θα χαροποιήσει όχι μόνο τους πιστούς οπαδούς της αλλά και τους φίλους της καλής hard rock μουσικής. Σημαντική η συμβολή στην σύνθεση των νέων κομματιών των Foreigner o γνωστός μουσικός,συνθέτης και παραγωγός Marti Frederiksen(συμπαραγωγός στο άλμπουμ είναι και ο βραβευμένος Mike Ronson) ο οποίος έχει δουλέψει με Aerosmith,Def Leppard,Ozzy Ozbourne,Motley Crue και με την συμμετοχή του στο “Can’t Slow Down” αποδεικνύει πόσο σπουδαίος δημιουργός είναι σε όλα τα επίπεδα.
Τα τραγούδια του άλμπουμ θυμίζουν έντονα χρυσές στιγμές του παρελθόντος όπως η μελωδική ημιμπαλάντα “When It Comes To Love” και το εξαίσιο “Give me A Sign” (νομίζεις ότι τραγουδά και στα δύο ο Lou Gramm),τα καταπληκτικά “Ready”,”Τoo Late” και “Angel Tonight” επανεφέρουν στη μνήμη τα μεγάλα τραγούδια που εκτόξευσαν στην κορυφή την μπάντα.
To "Can’t Slow Down" συνοδεύεται από ένα επιπλέον cd με δέκα κλασικά Foreigner τραγούδια του παρελθόντος ηχογραφημένα σε νέο remix ενώ υπάρχει και ένα υπέροχο dvd από live εμφανίσεις που έκαναν σχετικά πρόσφατα στην Ευρώπη.
Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...