Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

FM - "Wildside" (EP)

Αυτοί οι κύριοι δεν χρειάζονται καμιά ιδιαίτερη παρουσίαση. Είναι πασίγνωστοι στο ευρύ AOR κοινό εδώ και πολλά χρόνια. Και τι παραπάνω θα μπορούσε να πει κανείς για τη μοναδική, αξεπέραστη φωνή του Steve Overland όταν τα λέει όλα από μόνη της;
Το ομώνυμο κομμάτι του EP, Wildside δίνει την ευκαιρία στον ακροατή να έχει μια πρώτη γεύση από τον επόμενο δίσκο των FM, Metropolis, στον οποίο και θα περιληφθεί για άλλη μια φορά. Επίσης εδώ θα βρείτε μία νέα στούντιο εκδοχή του αγαπημένου των live εμφανίσεων της μπάντας Dangerous, μια νέα ακουστική απόδοση του Does it feel like love από το Tough it out άλμπουμ και 5 live τραγούδια ηχογραφημένα στο sold out Winstanley College σόου τον Μάρτιο του 2009.
Όλα τα τραγούδια έχουν τη συμμετοχή του νεοσύλλεκτου κιθαρίστα Jim Kirkpatrick, ο οποίος δείχνει να δένει με τα παλαιά μέλη των FM τέλεια.
Προσέξτε μόνο γιατί στην πραγματικότητα τα κομμάτια του EP είναι 9 και όχι 8, όπως θα περίμενε κανείς. Υπάρχει και ένα 9o κρυμμένο κομμάτι λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του 8ου κομματιού και είναι το extended remix version του Wildside!

Lineup:
Φωνητικά και κιθάρες: Steve Overland, Μπάσο: Merv Goldsworthy, Πλήκρα: Jem Davis, Κιθάρες: Jim Kirkpatrick, Ντραμς: Pete Jupp.

Tracklist:
01 – Wildside (νέο κομμάτι), 02 – Dangerous (νέα στούντιο εκδοχή), 03 – Does It Feel Like Love (νέα ακουστική εκδοχή), 04 – The Dream That Died (LIVE), 05 – Hard Day In Hell (LIVE), 06 – Other Side Of Midnight (LIVE), 07 – American Girls (LIVE), 08 – Bad Luck (LIVE)

Σοφία Ρεντούμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...